sábado, 8 de enero de 2011

Calle de la Isla de Cuba


Vista del Carrer de l'Illa de Cuba a començaments del segle passat.

Entrada al Santuari del Vinyet


Vista de l'entrada lateral al Santuari de la Ntra Sra. del Vinyet. Postal d'Àngel Toldrà

Portal de Sant Miquel 1910





El revers d'aquesta postal ens indica que es va escriure un 12 de gener de 1910 amb destinació el Sergent de camp belga el Sr. Robert Joebert, aquesta postal va rebre el segell de Censura Militar.



Vista panoràmica


Vista panoràmica de Sitges a començaments del segle passat.

El Celler Güell


Els Cellers Güell van ser projectats per Antoni Gaudí ( va signar el projecte ) amb la col·laboració del seu deixeble Francesc Berenguer i Mestres el 1895 i l'obra va acabar l'any 1901.

Vista Platja Sant Sebastià


Vista panoràmica i animada de la Platja de Sant Sebastià a començaments del segle passat, al fons l'Ermita de Sant Sebastià.

Cau Ferrat 1928





Vista de la planta baixa del Cau Ferrat, fotografia realitzada per Àngel Toldrá Viazo. Escrita en català per Joan i Lola al seu nebot Josep Matas Pons un 14 d'octubre de 1928.

Villa Concha


Postal d'Àngel Toldrà, Villa Concha obra de Josep Graner Prat.

Passeig Pi i Margall ( 1914 )


Vista del Passeig Pi i Margall, la postal està escrita per Camila al seu pare Sr. Juan José Ferrer-Vidal y Güell fill del Marqués de Ferrer- Vidal i per part de mare de la Casa Condal de Güell. En la postal li comenta al seu pare que tothom parla de la guerra ( per la data és la I Guerra Mundial ).

Puerto en las Costas de Garraf 1907




Port en les costes de Garraf, construït amb ciments de la fàbrica de M.C. Butsems Fradera, escrita un 14 de setembre de 1907 a la Srta. Enriqueta Clot del Carrer Comerç 116 de Barcelona.